Hvad er sælgerbeskyttelse, og hvad koster det?
Opdateret over en uge siden

💼 Hvad er sælgerbeskyttelse?: Denne afgift hjælper os med at tilbyde en sikker betalingsløsning og yde støtte, når der opstår klager eller bedrageriproblemer. 🛡️

🛒 Bæredygtigt shoppingunivers: Pengene går også til at gøre Tise til et større og mere bæredygtige shoppingunivers, og gør det muligt for os at forbedre produktet og lytte til alle de tilbagemeldinger og ønsker, I kommer med 🌿

👛 Hvor meget koster det dig?: Som sælger betaler du højst 3% af den aftalte pris for sælgerbeskyttelsen. Så det er ikke meget, og det hjælper os med at opretholde en sikker og fed platform for alle. 💼

Brug af ​​fragt- og betalingsløsningen i Tise giver dig følgende fordele som sælger:

• Det er nemmere at sælge. Købere foretrækker denne løsning frem for at betale på forhånd, fordi det er sikrere for begge parter, og du får dermed flere potentielle købere.

• Du ved, at køberen er seriøs. Beløbet reserveres automatisk på køberens betalingskort, når budet afgives.

• Du får sælgerbeskyttelse. Vi passer på beløbet, indtil handlen er afsluttet, og hjælper dig, hvis der opstår et problem. Hvis der opstår et problem med handlen, så kontakt os, så hjælper vi dig med dialogen med køberen.

• Det er nemmere at gennemføre et salg, fordi alt sker i appen. Fragten bookes direkte via Tise, og du behøver kun at pakke ind og levere til den rigtige fragtudbyder.

• Du behøver heller ikke at indtaste dine udbetalingsoplysninger flere gange eller dele dine personlige oplysninger med køberen.

• Fragtudbyderen dækker tab, skader eller forsinkelser af din levering.

• Klik her for at læse mere om Daos vilkår.

• Du får alt på ét sted: Acceptér et bud med kun et klik, og du modtager fragtkode, betaling og sporing af din levering, og du kan følge med på både pakken og tidspunktet for betalingen i appen.

• Du får 50 Tise Cash som belønning for gennemført handel og vurdering af køberen, som du kan bruge på tilbud med vores partnere i Cash Store.

• Køber betaler for fragt. Du som sælger behøver kun at skrive fragtkoden og levere pakken på det rigtige sted (skab, postbutik, postkasse/dørmatte).

• Prioriteret support, hvis noget går galt. Du får alt på ét sted: Budgivning, betaling, levering og sporing af din levering.

• Pålidelige sælgere får hurtigt pengene udbetalt.

Sælgerbeskyttelsen kan desværre ikke fravælges, da den primært går til at dække faste omkostninger ved behandling af betalingen gennem vores betalingsudbyder, "Stripe". Indtægter til Tise går til at dække udgifter, vi har på deres vegne, og til at opbygge et solidt produkt, der kan udvikles og forbedres, og dække dit behov for brugt handel i mange år fremover.

Shop, sælg og nyd Tise, med lidt ekstra beskyttelse og bæredygtighed med i købet! 🌟💸💚