Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerMin konto
Hvilke dokumenter kan jeg uploade?

Denne artikel giver dig et overblik over de yderligere dokumenter, du kan tilføje for at få din betalingsinformation godkendt ✨

Opdateret over en uge siden

Vores betalingsudbyder Stripe er dem, der håndterer oplysningerne og betalingerne. De er juridisk forpligtede til at fuldføre det, der kendes som en KYC (Know Your Customer) undersøgelse for hver bruger, der tilmelder sig appen, hvilket inkluderer gennemførelse af identitetsverifikationen for brugeren af en Stripe-konto (konto til modtagelse af betalinger).

Hvis du er under 18 år eller ikke har de nødvendige dokumenter, kan du registrere din konto med en værge (eksempel: en forælder).

Godkendte identitetsdokumenter 🪪

• Pas

• Kørekort

• ID-kort

Godkendte dokumenter til hjemmeadresse 🏡

• Udtalelse fra en finansiel institution (f.eks. bankudtalelse med forfaldsdatoer)

• Strømregning

• Brev udstedt af en regeringsinstitution

Ikke-acceptable dokumenttyper 📄

• Lejekontrakter

• Attest fra værktøjsfirmaet

• Privat forsikringsregning

• Telefon-/mobilregning

Dokumenterne skal også opfylde følgende krav ✅

• Dokumenterne skal uploades i fuld farve (dvs. ingen sort-hvid scanninger)

• ID'en må ikke være redigeret, ændret eller ødelagt

• Billedet skal være klart, med alle kanter inkluderet

• Billedet skal være på under 10 MB i størrelse

• Billedet skal være på under 8000 pixels i dimension i alle retninger

• Dokumenter kan uploades i .png, .jpg og pdf-format (billeder og farvescanning acceptabelt).

• Dokumenterne skal være tydelige og store nok til at læse

• Fotokopier af identitetsdokumenter er ikke acceptable

• Dokumenterne skal være gyldige og ikke udløbet (adresse dokumentet må ikke være ældre end 6 måneder)