Hvor er min kupon / præmie?
Opdateret over en uge siden

Når du køber en kupon, der er relateret til et tilbud eller en konkurrence i Cash Store, gemmes kuponen på din Tise-konto. Du kan finde købte kuponer via kvitteringssymbolet i dit Cash Store-dashboard.

Hvis du har deltaget i en konkurrence, får du dato og klokkeslæt for at trække på den relevante kupon.

Vinderne vil blive kontaktet via e-mail, og vinderens brugernavn vil blive opdateret i appen efter lodtrækningen.