Er Tise-medlem noget for mig?
Opdateret over en uge siden

Tise-familien består af en flok engagerede og bevidste unge mennesker, der ønsker at gøre en forskel. Vores mål er at påvirke samfundet til at tænke mere bæredygtigt og være en bedre løsning for miljøet 🌱

Måske virker de store udfordringer for store, men de små ting, vi gør sammen, gør en forskel. Vi vil arbejde mere på at sprede denne ideologi - derfor fik vi Tise Member - blive en del af os! 💚

Fordele ved at være Tise-medlem

• Inkluderet Top of the list

• Inkluderet Betalt placering

• Evne til at teste nye funktioner

• Adgang til nye funktioner og eksklusive fordele

• Adgang til begivenheder eksklusivt for medlemmer

Du kan vælge mellem vores tre medlemspakker: Small, Medium og Large.