Hvordan opretter, ændrer eller opsiger mit medlemskab?
Opdateret over en uge siden

Jeg vil gerne blive Tise Member ☘️

Du kan finde oplysninger om Tise-medlem ved at klikke på Medlemskab i appens indstillinger. Her kan du oprette et medlemskab eller ændre det du allerede har.

Ændre medlemskab

Hvis du vil ændre et medlemskab, du allerede har, kan du vælge skift medlemskab. Du kan også klikke på "M"-ikonet ved siden af dit profilbillede.

:membership-badge:

Annuller medlemskab

Når du opretter et abonnement, kører det på ubestemt tid og kan opsiges når som helst. For at afmelde dig skal du vælge annuller medlemskab. Hvis abonnementet opsiges, slutter det ved udgangen af den periode, du betalte for (år eller måned).

Ved at abonnere på Tise-medlem accepterer du øjeblikkelig adgang til tjenesten, og at fortrydelsesretten bortfalder ved brugen af de inkluderede medlemsfordele.