Andet
Udøvelse af dine datarettigheder
Opdateret over en uge siden

Som anført i vores fortrolighedspolitik har du kontrol over dine personlige oplysninger og kan udøve dine rettigheder på følgende måder:

• Du kan bede os om en kopi af de personlige oplysninger, vi har om dig.

• Send en e-mail til [email protected] eller indsend en billet på denne webside for at udøve denne ret. Vi svarer inden for 30 dage.

• Du kan informere os om ændringer i dine personlige oplysninger, eller hvis du vil have os til at rette nogen af de personlige oplysninger, vi har om dig.

• Send en e-mail til [email protected] eller indsend en billet på denne webside for at udøve denne ret. Vi svarer inden for 30 dage.

• Du kan bede os om at slette de personlige oplysninger, vi har om dig.

• Du kan slette din Tise-brugerkonto og de personlige oplysninger, der er knyttet til den her.

• Du kan bede os om at sende de personlige oplysninger, du har givet os, til en tredjepart.

• Send en e-mail til [email protected] eller indsend en billet på denne webside for at udøve denne ret. Vi svarer inden for 30 dage.