Sikkerhed og tillid
Hvordan kan jeg rapportere en bruger?
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever en uønsket situation med en bruger på Tise, der overtræder de generelle retningslinjer for Tise, kan du rapportere den bruger direkte i appen.

For at rapportere en bruger skal du gå til personens profil og trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne. Tryk derefter på "Rapport".

Du vil derefter blive fulgt op af vores sikkerhedsteam for yderligere opfølgning og vurdering af sagen.