Hvordan opretter jeg en Tise?
Opdateret over en uge siden

For at sælge noget på Tise skal du blot klikke på “+” knappen i menuen. Her kan du tilføje billeder, pris, beskrivelse, filtre og hashtags.

Til sidst skal du vælge den ønskede leveringsmetode og vælge en kategori, der passer bedst til den vare, der er til salg.

Vigtigt: Hvis varen skal sendes, kan du læse mere om, hvordan du sender varer med Tise her.

Se vores fotoguide for tips og input til, hvordan du tager de bedste fotos af det, du sælger. Læs også om, hvordan du promoverer din Tise.