Hvordan uploader jeg dokumenter til at godkende mine betalingsoplysninger?
Hvordan uploader jeg dokumenter til at godkende mine betalingsoplysninger?
Opdateret over en uge siden

Vores Stripe-betalingsudbyder, som håndterer oplysningerne og betalingerne, er lovligt forpligtet til at gennemføre det, der kaldes en KYC (Know Your Customer) -undersøgelse for hver bruger, der tilmelder sig appen, hvilket medfører en identitetsbekræftelse for brugeren af en Stripe-konto (konto for at modtage betalinger).

Hvis vores betalingsudbyder Stripe ikke programmatisk kan bekræfte din identitet, har vi muligvis brug for yderligere dokumentation for at bekræfte din konto.

Hvis du er under 18 eller ikke har de nødvendige dokumenter, kan du registrere din konto med en værge (eksempel: en forælder).

Hvis informationen registreret på dig i dag er ufuldstændig, kan du registrere og ændre det her.

Du kan også gøre det direkte under "udbetallingsoplysninger" i appens indstillinger.

Godkendte identitetsdokumenter:
- Pas
- Kørekort - scanninger af for- og bagside er påkrævet
- Identitetskort fra København - scanninger af for- og bagside er påkrævet
- Opholdstilladelse - scanninger af for- og bagside er påkrævet
- Militært identitetskort
- Identitetskort fra politiet

Godkendte dokumenter til hjemmeadresse:
- Forsyningsregning - dated within 6 months
- Kontoudtog - dated within 6 months
- Realkreditopgørelse - dated within 6 months
- Lejekontrakt
- Sundhedskort
- Skattevurdering

Uacceptable dokumenttyper::
- Lejemål
- Attestattest for værktøjsvirksomheden
- Privat forsikringsregning
- Telefon- / mobilregning

Dokumenterne skal også opfylde følgende krav:
- Dokumenterne skal uploades i fuld farve (dvs. ingen sort / hvide scanninger)
- ID'et må ikke redigeres, ændres eller ødelægges
- Billedet skal være klart, med alle kanter inkluderet
- Billedet skal være mindre end 10 MB i størrelse
- Billedet skal være mindre end 8000 pixels i alle retninger
- Dokumenter kan uploades i .png, .jpg og pdf-format (billeder og farvescanning accepteret).
- Dokumenterne skal være klare og store nok til at kunne læses
- Fotokopier af identitetsdokumenter kan ikke accepteres
- Dokumenter skal være gyldige og ikke udløbet (adressedokumentet må ikke være ældre end 6 måneder)