Min konto
Hvordan opretter jeg en liste?
Opdateret over en uge siden

1. Når du er på en valgt annonce, kan du trykke på plustegnet (+) for at føje den annonce til en liste.

2. Hvis du ikke har nogen lister før, skal du trykke på plustegnet (+) til højre på "listsiden" for at oprette en ny liste.

3. Du kan dele og redigere din liste ved at trykke på de tre prikker øverst til højre, når du er på en valgt liste.

4. Hvis du hurtigt vil finde din liste, kan du trykke på listeikonet i din profil.