Hvordan registrerer jeg min adresse?
Opdateret over en uge siden

Hvis du har problemer med at finde din adresse i appen, vil vi have dig til at gennemgå følgende trin:

1. Udfyld dit gadenavn, og kontroller, at det er stavet korrekt (dette er et søgefelt, og for at din adresse skal findes, er det vigtigt, at det stemmer overens med søgemaskinens register).

2. Hvis du har indtastet det rigtige gadenavn, men den korrekte adresse ikke vises - udfyld med efterfulgt af din by.

3. Udfyld gadenummeret - her skal du trykke på det rigtige nummer i de forslag, der kommer op under "vælg gadenummer" (du kan ikke fortsætte, hvis du ikke trykker på et af forslagene over tastaturet).

4. Når gadenummeret er valgt, vises postnummer og by automatisk. Her skal du kontrollere, at dette matcher den korrekte adresse. Som kunde er du ansvarlig for at angive den korrekte adresse, når du byder i Tise.