Lähetä pyyntö

Vinkki: Voit myös ilmoittaa käyttäjästä tai Tise-mainoksesta suoraan sovelluksessa, kun olet kirjautunut sisään.

Kirjoita TiseID (mainoskoodi) ilmoitukseen, jonka haluat ilmoittaa. Löydät mainoskoodin mainoslinkistä (esimerkki: tise.com/t/TiseID) Vinkki: Voit vaihtoehtoisesti ilmoittaa mainoksesta suoraan sovelluksen mainoksen tai selaimen kautta.

Kirjoita ilmoitettavan käyttäjän käyttäjänimi. Vinkki: Voit ilmoittaa käyttäjälle suoraan sovelluksesta tai selaimen kautta käyttäjän profiilin kautta.

Anna kuvaus tilanteesta, ja liitä mukaan asiaan kuuluvat tiedot, kuten käyttäjätunnuksesi ja Tise-mainoksesi yms

Esimerkki: @tisebasics

Lisää tiedosto tai vedä tiedostot tänne