Hvordan opprette, forandre eller avslutte medlemskapet?
Oppdatert over en uke siden

Du finner informasjon om Tise Member ved å trykke på "Medlemskap" i appens innstillinger. Her kan du opprette et medlemskap, forandre på et du allerede har eller avslutte det.

Når du har opprettet et abonnement løper det på ubestemt tid og kan sies opp når som helst. For å si opp abonnementet velger du “Kanseller medlemskap”. Hvis abonnementet sies opp avsluttes det ved utgangen av perioden du har betalt for (år eller måned).

Dersom du ønsker å endre på et medlemskap du allerede har kan du velge "Endre medlemskap"

Ved å tegne abonnement på Tise Member aksepterer du umiddelbar tilgang til tjenesten og at angreretten bortfaller i det du benytter de inkluderte medlemsfordelene.