Hvor er kupongen/premien min?
Oppdatert over en uke siden

Når du kjøper en kupong knyttet til et tilbud eller en konkurranse i Cash Store lagres kupongen på din Tise-konto. Du kan til enhver tid finne igjen kjøpte kuponger via kvitteringssymbolet inne på Cash Store-oversikten din.

Dersom du har deltatt i en konkurranse vil du etter kjøp få presentert dato og klokkeslett for trekning på den aktuelle kupongen. Vinnere oppdateres alltid med brukernavn i appen etter trekning.