Hvordan lager jeg lister?
Oppdatert over en uke siden
  1. Når du er på en valgt annonse kan du trykke pluss-tegnet ( + ) for å legge den aktuelle annonsen i en liste.

2. Dersom du ikke har noen lister fra før kan du trykke pluss-tegnet til høyre inne på listesiden for å lage en ny liste.

3. Du kan dele og redigere listen din ved å trykke på de tre prikkene oppe til høyre når du er inne på en valgt liste.

4. Hvis du ønsker å finne frem raskt til listen din senere kan du trykke på listeikonet inne på profilen din.