Hva er selgerbeskyttelse, og hva koster det?
Oppdatert over en uke siden

💼 Hva er selgerbeskyttelse?: Denne avgiften hjelper oss med å tilby en trygg betalingsløsning og gi støtte når det oppstår klager eller svindelproblemer. 🛡️

🛒 Bærekraftig shoppingunivers: Pengene går også til å gjøre Tise til Norges største og mest bærekraftige shoppingunivers, og gjør det mulig for oss å forbedre produktet og høre på alle tilbakemeldingene og ønskene dere kommer med 🌿

👛 Hvor mye koster det deg?: Som selger betaler du maks 3% av den avtalte prisen for selgerbeskyttelsen. Så det er ikke mye, og det hjelper oss med å opprettholde en trygg og kul plattform for alle. 💼

​Bruk av frakt- og betalingsløsningen i Tise gir deg følgende fordeler som selger:

• Det er lettere å selge. Kjøpere foretrekker denne løsningen over å forhåndsbetale fordi det er tryggere for begge parter, og du får dermed flere potensielle kjøpere.

• Du vet at kjøper er seriøs. Beløpet blir automatisk reservert på kjøpers betalingskort når budet blir gitt.

• Du får selgerbeskyttelse. Vi passer på beløpet frem til handelen er avsluttet og hjelper deg hvis det oppstår et problem. Hvis det oppstår et problem med handelen, ta kontakt med oss så hjelper vi deg i dialogen med kjøper.

• Det er lettere å gjennomføre et salg fordi alt skjer i appen. Frakten blir booket direkte via Tise, og du trenger bare å pakke inn og levere til riktig fraktleverandør.

• Du slipper også å legge inn utbetalingsinformasjonen din flere ganger eller å dele dine personlige opplysninger med kjøper.

• Fraktleverandøren dekker tap, skade eller forsinkelser av din leveranse.
    - Klikk her for å lese mer om Helthjem sine vilkår.
    - Klikk her for å lese mer om Posten sine vilkår.
    - Klikk her for å lese mer om Instabox sine vilkår.

• Du får alt på ett sted: Godta et bud med kun et klikk og du mottar fraktkode, betaling og sporing av leveransen din og kan følge med på både pakke og tidspunkt for betaling i appen

• Du får 50 Tise Cash som belønning for gjennomført handel og vurdering av kjøper, som du kan bruke på tilbud med våre partnere i Cash Store

• Kjøper betaler for frakt. Du som selger trenger trenger kun å skrive fraktkoden, levere pakken på rett sted (skap, post i butikk, postkasse/dørmatte).

• Prioritert support hvis noe går galt.Du får alt på ett sted: Budgivning, betaling, levering og sporing av leveransen din.

• Pålitelige selgere får pengene kjapt.

Selgerbeskyttelsen kan dessverre ikke velges bort, da den hovedsakelig går til å dekke faste kostnader for å prosessere betalingen gjennom vår betalingsleverandør, “Stripe”. Inntekter til Tise går til å dekke utgifter vi har på deres vegne, og til å bygge et solid produkt som kan utvikles og forbedres og dekke behovet ditt for brukthandel i mange år fremover i tid.

Shop, selg og nyt Tise, med litt ekstra beskyttelse og bærekraftighet på kjøpet! 🌟💸💚