Send oss en henvendelse

Velg relatert emne til forespørselen din for raskest oppfølging

Skriv inn TiseID (annonsekoden) på annonsen du vil rapportere. Du finner annonsekoden i annonselinken (eksempel: tise.com/t/TiseID) Tips: Du kan alternativt rapportere en annonse direkte via annonsen fra appen eller via nettleseren.

Skriv inn brukernavnet til brukeren du vil rapportere. Tips: Du kan rapportere en bruker direkte fra appen eller via nettleseren via brukerens profil.

Tise guiden

Skriv brukernavnet ditt her. Tips: Du finner brukernavnet ditt på profilen din.

Legg til fil eller slipp filer her