Tekniska problem
Upplever du tekniska problem?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du upplever några fel / buggar 🐛 eller om appen inte fungerar som den ska kan du ta en titt på tipsen nedan för att lösa de vanligaste problemen:

App:

- Gå till App Store eller Google Play och kontrollera att du har den senaste versionen av vår app.
- Kontrollera om samma fel uppstår på ett annat nätverk och försök använda mobildata istället. Om du använder en VPN, stäng av den och försök igen.

Webbläsare:

- Rensa din webbläsardata och cookies.
- Ibland kan webbläsartillägg orsaka problem, så prova att använda inkognitoläge för att se om det löser problemet.

Vi arbetar ständigt med att hålla Tise uppdaterat med de senaste funktionerna samt åtgärda fel. Om du har provat tipsen ovan och problemet kvarstår kan du kontakta oss via kontaktformuläret och välja kategorin "Buggar (appen fungerar inte som den ska)", så hjälper vi dig att komma tillbaka på rätt spår! 🌟

Observera att om du har betalningsproblem är det ofta på grund av ofullständig betalningskorts- eller bankinformation.