Skicka en förfrågan

Välj ämnet som är relaterat till din begäran

Tips: Du kan även rapportera en användare eller en Tise-annons direkt i appen när du är inloggad.

Du hittar TiseID i budet eller annonslänken (t.ex. tise.com/t/unikannonskod)

Här lägger du till sändningskoden kopplad till budet

Exempel: @tisebasics

Skriv användarnamnet på användaren du vill rapportera. Tips! Du kan rapportera en användare direkt i appen eller via användarprofilen på webben.

Ange TiseID (annonskoden) på den annons du vill rapportera. Du hittar annonskoden i annonslänken (exempel: tise.com/t/TiseID) Tips: Du kan alternativt rapportera en annons direkt via annonsen från appen eller via webbläsaren.

Beskriv ditt ärende så tydligt som möjligt. Kom även ihåg att ta med användarnamn, Tise ID (annonskoden) och liknande.

Lägg till fil eller släpp filer här