Skicka en förfrågan

Välj ämnet som är relaterat till din begäran

Ange TiseID (annonskoden) på den annons du vill rapportera. Du hittar annonskoden i annonslänken (exempel: tise.com/t/TiseID) Tips: Du kan alternativt rapportera en annons direkt via annonsen från appen eller via webbläsaren.

Skriv inn användarenavnet till användaren du vill att rapportera. Tips: Du kan rapportera en användare direkt från appen eller via nettleseren via profilanvändaren.

Tise guiden

Skriv ditt användarnamn här. Tips: Du hittar ditt användarnamn i din profil.

Lägg till fil eller släpp filer här