Skicka en förfrågan

Tips: Du kan även rapportera en användare eller en Tise-annons direkt i appen när du är inloggad.

Ange TiseID (annonskoden) på den annons du vill rapportera. Du hittar annonskoden i annonslänken (exempel: tise.com/t/TiseID) Tips: Du kan alternativt rapportera en annons direkt via annonsen från appen eller via webbläsaren.

Skriv användarnamnet på användaren du vill rapportera. Tips! Du kan rapportera en användare direkt i appen eller via användarprofilen på webben.

Beskriv ditt ärende så tydligt som möjligt. Kom även ihåg att ta med användarnamn, Tise ID (annonskoden) och liknande.

Exempel: @tisebasics

Lägg till fil eller släpp filer här