Hvordan laster jeg opp dokumenter for å få godkjent utbetalingsinformasjonen min?
Hvordan laster jeg opp dokumenter for å få godkjent utbetalingsinformasjonen min?
Oppdatert over en uke siden

Betalingsleverandøren vår, Stripe, håndterer informasjonen og betalingene og er lovpålagt å fullføre den som er kjent som en KYC (Know Your Customer) undersøkelse for hver bruker som registrerer seg på appen, som inkluderer å fullføre identitetsbekreftelsen for at du skal kunne motta betalinger.

Hvis betalingsleverandøren vår Stripe ikke kan bekrefte identiteten din programmatisk, kan det hende at vi trenger ytterligere dokumentasjon for å bekrefte kontoen din.

Dersom du er under 18 år eller ikke har de nødvendige dokumentene kan du registrere kontoen din på en verge (eksempel: en forelder).

Dersom informasjonen registrert på deg i dag er mangelfull kan du registrere og endre den her. Du kan også gjøre dette direkte under "utbetalingsinformasjon" i appens innstillinger.

Godkjente identitetsdokumenter:
- Pass
- Førerkort - skanning av for- og bakside er nødvendig
- ID-kort
- Oppholdskort (Resident permit ID)

Godkjente dokumenter for hjemmeadresse:
- Oppholdskort
- Vann- eller strømregning - (datert innen 6 måneder)
- Kontoutskrift fra en finansinstitusjon - (datert innen 6 måneder)
- Offentlig utstedt brev
- Bostedsattest

Ikke aksepterte dokumenttyper
- Leieavtale / leieavtale
- Attestasjonsbrev for verktøyfirma
- Privat forsikringsregning
- Telefon / mobilregning

Dokumentene må også samsvare med følgende krav:
- Dokumentene må lastes opp i full farge (dvs. ingen skanninger i svart-hvitt)
- IDèn må ikke redigeres, endres eller ødelegges
- Bildet må være tydelig, med alle kanter inkludert
- Bildet må være under 10 MB i størrelse
- Bildet må være under 8000 piksler i dimensjon i alle retninger
- Dokumenter kan lastes opp i .png- eller .jpg-format (bilder og fargeskanning akseptabelt). Opplasting av pdf er tilgjengelig ved opplasting fra Files, Dropbox, Google Drive mv.
- Dokumentene må være tydelige og store nok til å lese
- Fotokopier av identitetsdokumenter er ikke akseptable
- Dokumentene må være gyldige og ikke utløpt (adressedokument kan ikke være eldre enn 6 mnd)