Når du har mottatt et bud på Tise

Hurra, noen har lagt inn et bud på en av annonsene dine! Her er en kort oppsummering om hvordan du går frem videre

Oppdatert over en uke siden

Trinn 1: Pris

Forslå en ny pris 💸

Hvis du ønsker, kan du foreslå en ny pris ved å klikke på "foreslå bud". Hvis en ny pris velges, vil kjøperen automatisk få et motbud.

Avslå budet 🚫

Ønsker du ikke å selge? Avslå budet ved å trykke på "avslå". Hvis du er fornøyd med budet, trykk "fortsett til levering".

Trinn 2: Levering

Fraktmetode 🚚

Du har muligheten til å endre valgt fraktmetode. Kjøperen vil da få et motbud. Sørg for at motbudet holder seg innenfor budgrensene og riktig pakkestørrelse. Hvis du ombestemmer deg, gå tilbake til den opprinnelige fraktmetoden. Hvis du er fornøyd med valget, gjennomgå leveringsdetaljene og klikk "godta".

Fra budet legges inn, har du 3 dager på å svare før budet automatisk trekkes tilbake.

Du har akseptert et bud ✅
Etter å ha akseptert, vil du motta en kode som du tydelig skriver på pakken. Deretter leverer du den til ditt foretrukne leveringssted for å sende pakken fra. Hvis du har valgt opphenting av pakken, legger du pakken på det angitte hentestedet.

Kansellere handelen

Hvis du ønsker å avbryte handelen etter å ha akseptert, kan du gjøre det direkte i appen. Velg "kanseller handel", og så velger du grunn fra menyen som dukker opp. Kjøperen vil ikke bli informert om hvorfor du kansellerte, bare at det har blitt kansellert.

Akseptere bud med "møtes - trygg betaling uten frakt" 🤝
Når et bud med "møtes" blir akseptert, må kjøper og selger bli enige om når og hvor de skal møtes i chatten. Varen er nå reservert for kjøper i 5 dager.

Du kan lese mer om hvordan "møtes" fungerer her.