Handle på Tise
Søk, sorter og filtrer
Hvordan handler jeg smart på Tise?
Oppdatert over en uke siden

På Tise er det høy aktivitet og stor forespørsel etter mote og vintageskatter. Det er lett å bli revet med og bli forelsket i produktene man finner. Her har du noen tips og råd til hvordan gå frem når du shopper på Tise:

🏷️ Sjekk prisen

Du kan ikke stole blindt på prisen da den kan være satt høyere eller lavere enn markedsverdien. Det er derfor fint å se etter om du finner flere at det samme produktet for å orientere deg til en pris du mener er realistisk.

🤟 Få kjemi med selger

Vel så viktig som det er å finne det du ønsker deg, så er det viktig at avtaleinngåelsen og overleveringen av det du skal kjøpe også er en ryddig og fin prosess. Sjekk fartstid til selger, om har solgt på Tise fra før, hvordan ratingen til selger er. Føles dialogen fin og kjemien er bra, er det ofte også enklere å få gjennomført en avtale!

🎚️ Sett en maksgrense

Vær tro mot budsjettet ditt og ha en maksgrense å støtte deg på. Det er lett å bli forelsket i det man finner, og i noen situasjoner kan det være lett å bli urasjonell når følelsene tar overhånd. Husk at det mest sannsynligvis er flere lignende gjenstander til salgs på Tise.

😵 Unngå flere bud samtidig

Pass på at du ikke gir bud på flere identiske varer på samme tid. Bud er bindende, og hvis du ender opp i en situasjon hvor to har fått aksept på 2 bud er du etter loven pliktig å gjennomføre dem.

🌟 Følg våre "featured sellers"

Featured Sellers er favoritt-tiserne våre akkurat nå! Tisere som kommer på denne lista legger ut inspirerende og populære tiser og er aktive i appen.

Trykk på forstyrrelsesglasset i menylinjen og "Utforsk" for å finne listen over Featured Sellers.

😱 Oppdag tusenvis av tiser

Trykk deg inn på forstørrelsesglass-symbolet i menylinjen for å søke etter tiser.

Når du søker etter tiser, har du mulighet til å velge hvilken avstand selger har til deg. Du kan velge mellom "gåavstand", "sykkelavstand", "kjøreavstand" eller "shippingavstand". Du kan også finjustere søket ditt basert på kjønn, type produkt, størrelser og mer for å finne nøyaktig det du leter etter.

Sjekk også de utvalgte kategorier i appen hvis du ønsker å dra på skattejakt!

👀 Finn skatter i "Editor's Pick"

På listen "Editor's Pick" kan du velge i mange forskjellige skatter som vi velger å fremheve i appen!

💬 Når du har funnet noe du liker

Når du har funnet noe du ønsker å kjøpe kan du kontakte selger direkte via den aktuelle annonsen. Hvis varen må sendes, kan du lese mer om hvordan du handler på Tise her.