Hvordan logge inn 🔑
Oppdatert over en uke siden

Slik gjĂžr du det:

1. Trykk her med telefonnummeret ditt eller e-posten din.

1. E-post ✉: Klikk pĂ„ lenken du har mottatt, og sett deretter et nytt passord.

2. TelefonđŸ“±: Skriv inn koden fra SMS-en din for Ă„ sette et nytt passord.
      ​

2. NĂ„ kan du logge inn pĂ„ Tise med ditt nye passord 🔐

Hvis du fortsatt har problemer med Ă„ logge inn, kan du prĂžve fĂžlgende:

1. Sjekk om telefonen har den nyeste programvareoppdateringen.

2. PrÞv Ä avinstallere og installere appen pÄ nytt (ingen data gÄr tapt).

3. Kontroller at telefonens lagringsplass ikke er full.

4. Sjekk om kontoen din kan vĂŠre sperret.

5. Logg inn pÄ kontoen din via e-post.

6. PrĂžv Ă„ logge inn bare med mobildata for Ă„ utelukke nettverksproblemer.

7. Vurder om det kan vĂŠre en teknisk feil eller feil i appen.

Har du fortsatt problemer? Klikk her for feilsĂžking.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?