Min bruker
Hvordan opprette, endre eller avslutte medlemskapet mitt?
Oppdatert over en uke siden

Jeg vil bli Tise Member ☘️

Du finner informasjon om Tise Member ved å trykke på Medlemskap i appens innstillinger. Her kan du opprette et medlemskap og forandre et du allerede har.

Endre medlemskap

Hvis du ønsker å endre medlemskap du allerede har, kan du velge endre medlemskap. Du kan også trykke på "M"-ikonet ved siden av profilbildet ditt.

:membership-badge:

Avslutte medlemskap

Når du har opprettet et abonnement løper det på ubestemt tid og kan sies opp når som helst. For å si opp abonnementet velger du kanseller medlemskap. Hvis abonnementet sies opp, avsluttes det ved utgangen av perioden du har betalt for (år eller måned).
​​

Ved å lage abonnement på Tise Member, aksepterer du umiddelbar tilgang til tjenesten og at angreretten bortfaller i det du benytter de inkluderte medlemsfordelene.