Gå til hovedinnhold
Alle samlingerKom i gang!
Kom i gang med Tise
Oppdatert over en uke siden

Bli en del av vårt miljøvennlige fellesskap 🌿

Last ned Tise-appen

Gå til App Store, enten det er via App Store for iOS-brukere eller Google Play for Android. Hvis du foretrekker å bruke pc, kan du besøke nettsiden via tise.com.

Opprett en konto

Trykk på "Registrer deg". Du kan opprette en konto med e-postadressen din, Apple-ID eller Facebook. Pass på at e-postadressen din er riktig stavet. Fyll inn opplysningene dine, velg et brukernavn og bruk et sterkt passord. Du får en e-post for å bekrefte kontoen din.

Sett opp profilen din 🌱

Når du er bekreftet, er det på tide å gjøre profilen din klar. Start med å gå gjennom innstillinger. For å bidra til å bygge tillit i Tise-fellesskapet anbefaler vi at du legger til et profilbilde og en kort bio. Ikke glem å aktivere varslinger, så du unngår å gå glipp av viktige oppdateringer eller chatter.

Ta kontakt med Support hvis du trenger hjelp 💭

Begynn å utforske Tise-universet 🌻

Nå er du klar for å utforske. Bruk søkefeltet for å finne spesifikke produkter eller bla gjennom ulike kategorier som merker, personer eller lister. På "Utforsk"-siden vår finner du inspirasjon, redaktørenes valg, Second Chance-merker og mye mer. Vi har også laget en personlig og skreddersydd "For deg"-liste.

Legg ut annonser for salg

Her kan du lese mer om hvordan du oppretter en Tise, se gjennom vår fotoguide og hvordan du kan promotere annonsene dine for bedre synlighet. Vi anbefaler alltid å bruke Tise Payment, vår integrerte betalingsløsning, for trygge transaksjoner på Tise.

Vil du bli Tise Member? Ta en titt på fordelene og hvordan du oppretter et medlemskap her.

Legg igjen en anmeldelse 💚

Etter en handel kan du legge igjen en anmeldelse av kjøperen eller selgeren. Det bidrar til å holde Tise trygt og pålitelig, og positive tilbakemeldinger motiverer andre til å bli med i fellesskapet.

Ved å bruke Tise godtar du våre brukervilkår 💡