Alle samlinger
Købe på Tise
Hvordan fungerer betaling gennem Tise i Danmark for dig som køber?
Hvordan fungerer betaling gennem Tise i Danmark for dig som køber?
Opdateret over en uge siden

Tise tilbyder en fleksibel og sikker betalings- og forsendelsesløsning. Tise gør genbrugshandel lige så nemt, sikkert og effektivt at købe second hand, som at shoppe i traditionelle onlinebutikker. Du får det bedste fra begge verdener - en ukompliceret og bæredygtig shoppeoplevelse, uanset om du køber eller sælger på Tise. Med andre ord, når du bruger Tise Payment, er du i sikre hænder, både som køber og sælger.


🤝 Når du har lagt et bud på en vare, vil beløbet automatisk blive reserveret på købers betalings kort. Et bud er gyldigt i 7 dage, og kan blive trukket tilbage indtil sælgeren har accepteret buddet.


📦 Når et bud accepteres, trækkes beløbet fra købers betalings kort, og betalingen er herefter låst for begge parter. Sælgeren modtager så en kode til at bruge til fragten. Koden er gyldig i 7 dage. Sælgeren forbereder herefter pakken til at afsendelse fra den valgte pakkeshop.


💸 Når varen er afhentet af køberen på afhentningsstedet, har køberen 24 timer til at rapportere eventuelle problemer med varen igennem app’en. Efter dette tidspunkt markeres varen automatisk som godkendt.

🔔 Hvis der er et problem med et bud eller levering, finder du mere information om processen her.


Hvorfor bruge betaling gennem Tise som køber, og hvad koster det?

Som køber vil du være dækket af vores køberbeskyttelse, hvilket giver dig prioriteret support, og du kan få dine penge refunderet, hvis varen ikke lever op til beskrivelsen. Derudover får du den mest fleksible secondhand-shoppeoplevelse på markedet, fra du placerer et bud i bydefunktionen, til du har hentet varen fra en DAO-pakkeshop og har accepteret købet i chatten.

Som køber betaler du minimum 37 DKK for fragt og dertil 3.50 DKK + 3.5 % af varens pris for køberbeskyttelsen. Hvis du for eksempel køber en vare for 150 DKK, betaler du 46 DKK for at bruge betalingsløsningen, hvilket inkluderer sikker og nem betaling og levering til en DAO-pakkeshop.


Køberbeskyttelse dækker prisen for at bruge betalingsløsningen, kundeservice og refundering af betalingen, hvis produktet ikke lever op til beskrivelsen. Det giver desuden mulighed for, at vores bæredygtige Tise-univers hele tiden kan blive videreudviklet.

Forsendelsesprisen kan afvige fra prisen angivet ovenfor under f.eks. kampagneperioder, rabatter mm.



Brug af vores fragt- og betalingsløsning giver dig også følgende fordele som køber:

  • Du kan være sikker på sælgerens pålidelighed. Du skal ikke betale noget på forhånd. For at modtage betalingen, skal sælgeren sende varen som aftalt.

  • Hvis noget uforudset skulle ske, varen er beskadiget, mistet eller ikke er som beskrevet, kan du få dine penge tilbage. I sådanne sager tilbyder vi prioriteret support til vores brugere.

  • DAO er ansvarlig for mistede varer, beskadigelse eller forsinkelse på leveringen. Klik her for at læse mere om brugervilkårene for DAO.

  • Udover en brugersikring fra DAO, kan vi fra Tise give dig dine penge tilbage, hvis varen ikke lever op til beskrivelsen, og du er garanteret at få prioriteret support for en hurtigere klageproces.

  • Det er lettere at gennemføre et køb - du kan bruge bydeknappen på annoncen og undgå unødvendig snak frem og tilbage mellem køber og sælger. Du behøver desuden ikke at indtaste dine betalingsoplysninger flere gange eller at dele dine personlige oplysninger med sælgeren.

  • Du kan få varen leveret til en DAO-pakkeshop - og følge pakken undervejs.

  • Betalingen går gennem Tise, og er nem og ligetil.

  • Du får det hele på ét sted: Bud, betaling, levering og tracking af din levering.

  • 10% af beløbet tilbage i Tise Cash.

  • Billig fragt.



Det er vigtigt at bemærke, at du ikke må bruge andre betalingstjenester udover at betale gennem Tise.

Se også betingelserne for vores betalings- og forsendelsesløsning, før du bruger tjenesten.

Besvarede dette dit spørgsmål?