Min vare sælger ikke - hvad kan jeg gøre?
Opdateret over en uge siden

Hvis du finder ud af, at dit produkt får færre indtryk og mindre engagement end forventet, er der flere ting, du kan gøre. Her er tip og tricks til at øge dit salg og bevidsthed om dine annoncer og profil.

👀 Kopier tiser i "Editor's Pick"

På listen "Editor's Pick" kan du se, hvilken tisere vi vælger at fremhæve i appen og forsøge at kopiere disse annoncer selv. Hvis din Tise er på denne liste, vil mange flere finde den.

💬 Fortæl andre, at du er på Tise

Link til din profil på sociale medier som Instagram eller Facebook.
Du kan finde din profil på tiseit.com/*dit brugernavn *.

👋 Find venner med Facebook

Har du nogen Facebook-venner, du altid kigger efter for modeinspirationer? Måske har de allerede sat tøj på Tise - og vil give dig en vens pris.

For at finde dine Facebook-venner på Tise skal du trykke på knappen "Find venner" i din profil.

💚 Følg fashionistas

Hos Tise kan du lide andre mennesker samt følge og chatte med dem.

Når du kan lide tisers og følge andre tisers, er der en større chance for, at flere ser på din Tise-profil for at se, hvad du har sendt.

🚀 Fremme din Tise

Giv dine annoncer ekstra opmærksomhed, og øg sandsynligheden for et salg ved at promovere dem. Du kan promovere en Tise gennem knappen "promover" inde i din annonce.

🤑 Overvej en lavere pris

Pris er den vigtigste faktor for at få din vare solgt. Varen vil sandsynligvis have en værdi af kærlighed til dig, hvorfor du har en tendens til at prissætte det højere, end købere er villige til at betale. Overvej derfor at indstille en lavere pris for at øge chancerne for et salg.

👌 Fotoguide: Do's & Don'ts - Bliv en "supertiser"

DO: Hvis du sælger et tøj, kan du få en anden til at tage dit billede, når du bruger det.

DON’T:
Tag ikke billeder af produktet med blitz, når det er mørkt.

DO:
Tag billeder af dit produkt i et naturligt lys.

DON’T:
Brug ikke slørede billeder eller for mange filtre.

DON’T:
Sælg ikke mere end et produkt i en annonce.

DO:
Tag billeder af dit produkt i fine og kreative steder.

DON’T:
Brug ikke collage. Du kan uploade nærbilleder som dit andet eller tredje billede.

DO:
Brug en ren og enkel baggrund til dine fotos.

DON’T:
Ikke tag billeder af dit produkt med en rodet baggrund.

DON’T:
Beskær ikke hovedbilledet, da dette ikke ser så godt ud.

DO:
Spil og test nye interessante vinkler, når du tager billeder - prøv at inspirere!

Happy tise’ing!