Hvornår vil jeg modtage mine penge?
Opdateret over en uge siden

💰💸 Tise-Udbetalinger: Hvad du behøver at vide! 💸💰

Efter en pakke er blevet sendt, tager det normalt 5-10 arbejdsdage, før pengene vises på din konto. Hvis du er heldig, kan de komme endnu hurtigere! 💨

Hvis du undrer dig over en betaling:

🔍 Tjek din udbetalingsinformation: Hvis du føler, at det tager længere tid end forventet, og du stadig ikke ser pengene på din konto, er det en god idé at dobbelttjekke din udbetalingsinformation. Du kan finde denne juvel i dine indstillinger. 💼

🗓️ Forventet udbetalingsdato: Du bør kunne tjekke, hvornår du kan forvente dine penge i dine indstillinger. Hvis den forventede udbetalingsdato falder på en helligdag, vil betalingen forsøges den næste arbejdsdag. Og når flere salg går igennem omtrent samtidigt, kan du nyde en fin samlet udbetaling! 💸

📆 Datoforsinkelser: Datoen, du ser i appen, er den seneste opdaterede dato, vi får fra vores betalingsudbyder. Af og til kan bankdatoen variere lidt fra det, der vises på Tise. Men fortvivl ikke! Normalt er forskellen ikke mere end en eller to dage. 🗓️

🏦 Mærkede transaktioner: Når pengene ruller ind på din konto fra Tise, vil de ofte være mærket med navne som "Saxo Payments A/S," "TISE ****** (annoncekode)," "STRIPE," "STRIPE TRANSFER," "Banking Circle Denmark" eller "The Currency Cloud Ltd."