Sælge på Tise
Hvordan fungerer betaling med Tise i Danmark for dig som sælger?
Hvordan fungerer betaling med Tise i Danmark for dig som sælger?
Opdateret over en uge siden

Tise Payment er en fleksibel og sikker måde at købe og sende varer direkte i Tise. Med Tise Payment gør vi det lige så nemt, sikkert og effektivt at købe second hand, som at shoppe i traditionelle onlinebutikker. Du får det bedste fra begge verdener - en ukompliceret og bæredygtig shoppeoplevelse, uanset om du køber eller sælger på Tise. Med andre ord, når du bruger Tise Payment, er du i sikre hænder, både som køber og sælger.

💳 Når du modtager et bud, vil beløbet straks blive reserveret på køberens betalings kort og betalingen vil være låst for begge parter, indtil købet er gennemført. Et bud er gyldigt i 7 dage, og kan trækkes tilbage af køberen indtil sælgeren har accepteret buddet.

🤝 Når buddet er accepteret, vil du modtage en kode, som du skal skrive tydeligt på pakken. Derefter indleverer du pakken til din foretrukne pakkeshop og sender derfra. Bemærk, at koden er gyldig i 7 dage, så sørg for at afsende pakken inden fristen.

📦 Når varen er afhentet af køberen på afhentningsstedet, har køberen 24 timer til at rapportere eventuelle problemer med varen igennem app’en. Efter dette tidspunkt markeres varen automatisk som godkendt.

Hvorfor bruge Tise Payment som sælger, og hvad koster det?

Tise Payment gør det nemmere end nogensinde at sælge de ting, du ikke længere bruger. Du undgår al besværet som sælger - alt du skal gøre er at acceptere budet i chatten, indlevere pakken til en DAO-pakkeshop og vente på, at pengene kommer ind på din konto.

Som sælger betaler du kun 1.50 DKK + 1.5 % af den aftalte pris på varen til sælgerbeskyttelse.

Beløbet du betaler som sælger for at bruge Tise Payment, går til at gennemføre betalingen, give en sikker betalingsløsning og support, hvis der skulle opstå klager eller snyd, såvel som til løbende at forbedre vores bæredygtige Tise-univers.

Vores integrerede fragt- og betalingsløsning Tise Payment giver dig følgende fordele som sælger:

• Det er nemmere at få dine ting solgt. Købere foretrækker denne løsning fremfor forudbetaling, hvilket betyder, at du tiltrækker flere potentielle købere.

• Du ved, at køberen er oprigtigt interesseret i at købe din vare, fordi beløbet automatisk vil blive reserveret på køberens konto, når de har afgivet et bud.

• Du får sælgerbeskyttelse. Vi holder pengene indtil købet er gennemført, og vi vil hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer.

• Du undgår unødvendige overvejelser i forhold til køberens troværdighed. Køberen afgiver blot et bud, og så indleverer du varen til den valgte DAO-pakkeshop.

• DAO er ansvarlig for mistede varer, beskadigelse eller forsinkelse på leveringen. Klik her for at læse mere om brugervilkårene for DAO.

• Du får det hele på ét sted: Bud, betaling, levering og tracking af din levering.

• 10% af beløbet tilbage i Tise Cash.

• Prioriteret kundesupport, hvis noget skulle gå galt.

Det er vigtigt at bemærke, at du ikke bør bruge andre betalingsformer sammen med Tise Payment, da køberen i så fald risikerer at betale dobbelt for varen.

Se vores vilkår for brug af Tise payment og fragtløsningen inden du benytter tjenesten.