Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerMin konto
Guide til identitetsverifikation

Denne guide vil føre dig gennem verificeringprocessen trin for trin.

Opdateret over en uge siden

Hvorfor skal jeg verificere min bruger på Tise? 💭

Verificeringen af din identitet er en vigtig procedure, som vi har indført for at beskytte vores brugere på Tise. I vores vilkår forbeholder vi os også retten til at kræve identitetsgodkendelse.

Hvordan ved jeg, hvornår jeg skal verificere min bruger? 🌱

Du vil blive bedt om at verificere din konto, hvis chatfunktionen er deaktiveret på Tise. Se efter denne boks i bunden af dine chats.

Tryk på fortsæt til verifikation for at fortsætte med verificeringsprocessen.

Hvad er mine muligheder for verificering?

Du kan vælge mellem to muligheder for at verificere din identitet; BankID eller manuelt.

Digital verificering

Digital verificering er den hurtigste og nemmeste måde at verificere din identitet på. Afhængigt af dit land kan du bruge BankID, mitID eller finsk digitalt ID til øjeblikkelig bekræftelse og aktivering af chatten.

Manuel verificering

💡Bemærk: manuel verificering kan tage op til en uge. Hvis du har spørgsmål, er vores supportteam klar til at hjælpe.

Hvis digital verificering ikke er mulig, kan du vælge at verificere din konto manuelt. Vi sender dig en besked med instruktioner.

For at din profil kan blive verificeret, skal du sikre dig følgende:

1. Din profil er registreret med dit officielle navn.

2. Dit telefonnummer er registreret på din profil, og du har verificeret det via SMS.