Buying on Tise
Kuinka saan maksutietoni hyväksytyksi?
Päivitetty yli viikko sitten

Saadaksesi maksuja Tiseltä, maksupalvelutarjoajamme on hyväksyttävä sovelluksen asetuksissa olevat maksutiedot. Maksutiedot voidaan päivittää suoraan sovelluksen asetuksissa "maksutiedot" tai voit päivittää ne verkkosivuillamme täällä.

Maksun saamiseksi on täytettävä seuraavat tiedot:

- Nimi
- Syntymäaika
- Osoite
- Tilinumero

Huom: Maksutietoihin rekisteröidyn henkilön on oltava 18-vuotias. Jos olet alle 18-vuotias, laillisen huoltajan on täytettävä nämä tiedot puolestasi. Voit silti rekisteröidä henkilökohtaiset pankkitietosi saadaksesi maksuja henkilökohtaiselle tilillesi.

Käyttöehdot täytyy myös hyväksyä ja tämä pystyy tehdä painamalla "hyväksy käyttöehdot" painiketta.

Kun maksutiedot on annettu ja käyttöehdot hyväksytty, paina "päivitä" oikeasta yläkulmasta. Jos maksutiedot hyväksytään yläreunassa näkyy seuraava teksti: " käyttäjäsi on valmis vastaanottamaan maksuja".

Joissakin tapauksissa maksupalvelutarjoajamme pyytää henkilätodistusta ja/tai lisäasiakirjaa lähetettäväksi käyttäjätilin varmistamiseksi. Jos lisäasiakirjoja pyydetään, voit ladata nämä tiedot suoraan sovellukseen. Jos olet alle 18-vuotias, nämä tiedot on ladattava yhdessä huoltajan kanssa.