Buying on Tise
Miten löydän tuotteita Tisestä?
Päivitetty yli viikko sitten

🌟 Seuraa "Featured sellers" listaa

Tunnetut Tisettäjät ovat suosittuja sovelluksessa! Tisettäjät tällä listalla jakavat inspiroivia ja suosittuja tisejä ja ovat aktiivisia sovelluksessa.

Napauta valikkorivin suurennuslasikuvaketta ja etsi tunnettuja Tisettäjiä.

😱 Löydä tuhansia Tisettäjiä

Napauta valikkorivin suurennuslasikuvaketta ja etsi Tisettäjiä.

Kun etsit Tisettäjiä, sinulla on mahdollista valita välimatka. Voit valita välimatkan kävelyetäisyyden, pyöräilyetäisyyden, ajomatkan tai postitusetäisyyden mukaan. Voit myös muokata hakua ostoksesi, tuotetyypin ja koon mukaan löytääksesi juuri etsimäsi.

Etsi valikoiduista kategorioista ja uppoudu ihaniin aarteisiin!

👀 Löydä aarteita "Editor's Pick" listalta

"Editor's Pick" listalta voit valita monista aarteista, joita olemme valinneet listalle!

💬 Kun löydät jotain mistä pidät

Kun löydät jotain, jonka haluat ostaa, ota suoraan yhteyttä myyjän chattissä. Jos valitset toimituksen noudon sijaan, voit lukea lisää kuinka lähetys toimii Tisen kautta täältä.