My account
Osoitteen rekisteröinti
Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinulla on vaikeuksia löytää osoitteesi sovelluksesta, toimi seuraavasti:

1. Kirjoita kadunnimi ja tarkista, että se on kirjoitettu oikein. (Tämä on hakukenttä ja osoitteen löytämiseksi on tärkeää, että se vastaa hakukoneen rekisteriä.)

2. Jos olet syöttänyt kadunnimen oikein, mutta oikeaa osoitetta ei löydy, lisää kaupunki.

3. Täytä talonnumero - Tässä sinun on painettava oikea numero ehdotuksista, jotka tulevat kohtaan "valitse talonnumero". (Et voi jatkaa, jos et paina yhtä ehdotettua numeroa.)

4. Kun talonnumero on valittu, postinumero ja kaupunki täyttyvät automaattisesti. Tarkista kuitenkin, että ne ovat oikein. Asiakkaana olet vastuussa oikean osoitteen antamisesta Tise-sovellukseen.

Jos olet noudattanut näitä ohjeita eikä sovellus silti löydä oikeaa osoitetta, tarkoittaa se, että toimitus ei ole mahdollinen kyseiseen osoitteeseen. Tise- tiimi työskentelee tämän ongelman kanssa, jotta kaikilla Tisettäjillä on mahdollisuus integroituun toimituspalveluun. Sillä välin voit käyttää ulkoisia lähetys- ja toimituspalveluita ostajan kanssa.