My account
Kuinka liityn jäseneksi tai muokkaan/lopetan jäsenyyden?
Päivitetty yli viikko sitten

Haluaisin jäädä Tise-jäsenyydestä ☘️

Löydät tietoa Tise-jäsenyydestä painamalla sovelluksen asetuksista jäsenyys painiketta. Täällä voit luoda jäsenyyden tai muuttaa jo olemassa olevaa jäsenyyttä.

Vaihda jäsenyys

Jos haluat vaihtaa jo olemassa olevaa jäsenyyttä, valitse vaihda jäsenyys. Voit myös klikata profiilikuvasi vieressä olevaa M-kuvaketta.

:membership-badge:

Peruuta jäsenyys

Kun luot jäsenyyden, jäsenyys kestää valitsemasi ajan (vuosi tai kuukausi) ja jäsenyys voidaan lopettaa milloin tahansa. Voit peruuttaa tilauksen valitsemalla peruuta jäsenyys. Jos tilaus päättyy, se päättyy maksamasi ajanjakson lopussa (vuosi tai kuukausi).

Tilaamalla Tise-jäsenyyden hyväksyt välittömän pääsyn palveluun ja että peruuttamisoikeuden mukana raukeaa jäsenetujen käyttö.