Getting started
Miten voin ottaa yhteyttä asiakastukeen?

Me haluamme kuulla sinusta! Voit ottaa meihin yhteyttä, oli se sitten selaimen kautta tai sovelluksessa.

Päivitetty yli viikko sitten

Sovelluksessa 📱

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä sovelluksessa, siirry "asetukset" -kohtaan ja klikkaa "tuki" -painiketta. Näin saat suoran yhteyden meihin 💬

Selaimessa 🌐

Jos olet selaimessa, tavoitat meidät tästä osoitteesta. Jotta voimme parhaiten auttaa sinua, varmista, että olet kirjautuneena sisään Tiseen. Voit kirjautua sisään Tise-tilillesi tästä. Kun olet kirjautunut sisään, ilmoita siitä meille, jotta voimme jatkaa auttamista 💚