Kaikki kokoelmatSelling on Tise
Kuinka pakata tuote kunnolla

Täältä löydät ohjeet siihen, kuinka pakkaat tavarasi niin, että tuote saapuu turvallisesti perille.

Päivitetty yli viikko sitten

Kannustamme käyttämään kierrätettyjä materiaaleja pakkaamiseen 🌱

Vinkkejä pakkaamiseen 📦

Pakatessasi, ota huomioon kyseessä oleva tuote, ja valitse pakkausmateriaali sen mukaan. Kääri tuote pakkaukseen siten, että se varmasti kestää kuljetuksen. Voit vapaasti käyttää jo koto löytyviä meteriaaleja, kuten kenkälaatikkoa, jotta sisältö pysyy vakaana laatikossa. Varmista, että käytät puhtaita ja kuivia materiaaleja pakkaamiseen.

Tuotteeni sisältää useamman osan

Kääri jokainen osa erikseen vaurioiden estämiseksi. Jos käytät laatikkoa, täytä kaikki tyhjät tilat pitääksesi sisällöt vakaana.

Pakkausmateriaalit

Suojaa tuotteesi käyttämällä muovin sijasta materiaaleja, kuten vanhoja sanomalehtiä, kangasta tai aikakauslehtiä. Käytä tarvittaessa laatikkoa tai kierrätettäviä pusseja. Jos käytät muovipusseja, varmista, että ne ovat tukevia. Sanomalehden lisääminen ympärille voi auttaa suojaamaan pakettia.

Jotkut paketit vaativat hieman lisähuomiota 💌

• Särkyvät esineet (posliini, lasi, korut)
    Kääri jokainen esine erikseen, ja käytä riittävästi materiaaleja suojataksesi tuotteet. Käytä tukevaa laatikkoa, ja lisää pehmusteita estääksesi tavaroita liikkumasta.

• Nesteet (ihonhoitotuotteet, hajuvedet, meikit)
    Käytä uudelleenkäytettävä, vedenpitäviä pusseja vuotojen estämiseksi. Lisää pehmustetta, jotta paketin sisältö pysyy vakaana.

• Tekninen laitteisto (tietokoneet, puhelimet, kamerat)
    Kääri vanhoihin vaatteisiin tai pyyhkeisiin, ja pakkaa laatikkoon.

• Terävät esineet (työkalut)
    Kääri vanhaan kankaaseen tai paperiin. Käytä tukevaa laatikkoa ja lisää sisälle pehmusteita.

• Pehmeät paketit (vaatteet, muut tekstiilit)
    Taittele siististi kierrätettävään pussiin tai pieneen laatikkoon.

• Litteät esineet (maalaukset, valokuvakehykset, julisteet)
    Suojaa pahvipaloilla, kääri kankaaseen tai sanomalehteen ja käytä litteää laatikkoa. Lisää pyöreiden esineiden, kuten julisteiden tai joogamattojen, päihin pahvia rullaamisen estämiseksi. Vältä täysin lieriömäisiä muotoja, jotta ne eivät katoa lähetyksen aikana.

Käytä vedenpitävää tussia ja varmista, että koodi pysyy näkyvänä.

• Suuret paketit (saappaat, huonekalut, lamput)
    Täytä tyhjät tilat pehmusteella, kiinnitä kansi tiukasti ja tarvittaessa laita laatikkoon.

Pakkausten mitat 📏

Pakkaamisen jälkeen varmista, että pakettisi mitat ovat sovelluksessa näytettyjen mukaiset.

Lähetyskoodi ✍️

Kirjoita selkeästi lähetyskoodi, jonka olet saanut sovelluksesta, pakkauksen ulkopuolelle.