Forsendelse
Betaling og forsendelse gennem Tise - helt enkelt forklaret
Opdateret over en uge siden

- Hos Tise behøver du aldrig dele dine kontaktoplysninger for at købe eller sælge, når du bruger vores betalingsløsning.

Når du vil købe noget:

🔍 Brug søgefunktionen eller gennemse de forskellige kategorier for at finde de gode secondhand fund.

💳 Registrer dit betalingskort for at kunne foretage et køb.

🛒 Foretag et budmed købsknappen og vælg den ønskede leveringsmulighed.

📮 Modtag varen.

Når du vil sælge noget:

📸 Opret en Tise-annonce ved at uploade dine billeder og udfyld en beskrivelse af din vare.

🧾 Registrer dine kontooplysninger for at kunne modtage penge for dit salg.

📦 Accepter buddet og få din vare leveret.

💵 Modtag pengene.

For din egen skyld, vil vi altid anbefale dig at læse de artikler som ligger under Sikker på Tise i vores hjælpecenter. Her har vi udførligt beskrevet alle de tips og tricks som vil holde dig og dine oplysninger sikker på Tise.

Happy tise’ing!