My account
Kuinka voin nollata salasanan?
Päivitetty yli viikko sitten

Jotta voit kirjautua tilillesi, tarvitset pääsyn kyseisen käyttäjän rekisteröityyn sähköpostitiliin.

Jos sinulla ei ole pääsyä kyseiseen sähköpostiosoitteeseen tai se on kirjoitettu väärin rekisteröinnin yhteydessä, emme valitettavasti voi palauttaa pääsyä kyseiselle tilillä.

Ymmärrämme, että tämä voi olla turhauttavaa, mutta tämän avulla voimme varmistaa, että Tise-tilit eivät pääse vääriin käsiin.

Voit kirjautua manuaalisesti sisään seuraavasti:

1. Mene osoitteeseen https://tise.com/forgot ja kirjoita sen tilin sähköpostiosoite jolle haluat kirjautua.
2. Avaa vastaanotettu sähköpostiosoite saadaksesi lisätietoja salasanan palauttamisesta.
3. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään sähköpostilla ja uudella salasanalla kohdassa "kirjaudu sisään sähköpostilla".