Selling on Tise
Kuinka voin mainostaa julkaisuani?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit mainostaa Tiseä painamalla "mainosta" painiketta julkaisussa. Näet myös mainostetaanko julkaisua jo ja kuinka kauan sitä on mainostettu.

Kiinnitä julkaisuihin erityistä huomiota ja voit lisätä myyntimahdollisuuksia seuraavien vaihtoehtojen avulla:

Top of the category
Mainos näkyy hakutulosten yläosassa siinä kategoriassa, johon tuote on merkattu.

Maksettu sijoitus
Mainosta julkaisua käyttäjille, jotka ovat aikaisemmin osoittaneet kiinnostusta vastaavista tuotteista.

Top of the list
Mainosta julkaisua hakutulosten ylöosassa ja viimeisimmät-välilehdessä.

Jos haluat nähdä, kuinka monta näyttökertaa mainoksesi on saanut, voit painaa mainostasi profiilissasi. Mainostettuja julkaisuja näytetään rajallinen määrä jokaiselle käyttäjälle, etkä näe omia mainostettuja julkaisuja.

Jos tuotteesi ei saa tarpeeksi näyttökertoja, suosittelemme tutustumaan kuvaoppaaseen, jossa on vinkkejä ja ohjeita siitä, kuinka ottaa parhaat mahdolliset kuvat tuotteestasi. Näiden vinkkien noudattaminen voi lisätä tuotteesi näkyvyyttä ja kiinnostusta.

Vinkki: Tise jäsenenä saat kuukausittain "Top of List" ja "Maksettu sijoittuminen" tiedot. Julkaisujen mainostamiseen liittyvät kustannukset riippuvat kampanjavalinnasta ja kestosta sekä ne esitetään selkeästi sovelluksessa.