Technical issues
Oletko kokenut teknisen ongelman?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos koet virheitä tai ongelmia sovelluksen kanssa 🐛, katso alla olevat vinkit yleisimpien ongelmien ratkaisemiseksi:

Sovellus:

- Mene App Storeen tai Google Play -kauppaan ja tarkista, että sinulla on uusin versio sovelluksestamme.
- Tarkista, esiintyykö sama virhe toisessa verkossa, ja yritä käyttää mobiilidataa. Jos käytät VPN:ää, kytke se pois päältä ja yritä uudelleen.

Selain:

- Tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet.
- Joskus selaimen laajennukset voivat aiheuttaa ongelmia, joten kokeile käyttää incognito-tilaa, jos se auttaa.

Päivitämme Tiseä jatkuvasti uusimmilla ominaisuuksilla ja korjaamme kaikki virheet. Jos olet kokeillut yllä olevia vinkkejä ja sinulla on edelleen ongelmia, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä yhteydenottolomaketta ja valita seuraavan kategorian "Bugit (Sovellus ei toimi niin kuin pitäisi)", ja autamme sinua pääsemään takaisin raiteille! 🌟

Huomaa, että jos sinulla on maksuongelmia, se johtuu usein puutteellisista maksukortti- tai pankkitiedoista.