Er Tise Member noe for meg?
Oppdatert over en uke siden
:membership-badge:

Tise-familien består av en gjeng engasjerte og bevisste unge mennesker som ønsker å gjøre en forskjell. Vårt mål er å påvirke samfunnet til å tenke mer bærekraftig og å være en løsning som er bedre for miljøet 🌱

Kanskje de store problemene virker for store, men de små tingene vi gjør sammen utgjør en forskjell. Vi ønsker å jobbe mer med å spre denne ideologien - derfor har vi laget Tise Member – bli en del av oss! 💚

Fordeler med å være Tise Member

• Inkluderer Toppen av listen

• Eksklusive tilbud hos Tise Basics

• Muligheten til å teste ut nye funksjoner

• Tilgang til nye features & eksklusive fordeler

• Tilgang på arrangementer eksklusivt for medlemmer

Du kan velge mellom våre tre medlemspakker: Small, Medium og Large.