Hvordan promoterer jeg annonsen min?
Oppdatert over en uke siden

Hvordan promotere din Tise annonse:

Du kan promotere en Tise ved å trykke på "promoter"-knappen inne på annonsen din, her ser du også om annonsen din blir promotert og hvor lenge igjen det er av den aktive promoteringen. 🚀

Du kan gi annonsene dine ekstra oppmerksomhet og øk sannsynligheten for et salg ved benytte deg av følgende alternativer:

Topp i kategorien

• Annonsen rullerer på å være helt i toppen av søkeresultatene i kategorien hvor den er lagt ut ✨

Betalt plassering:

• Få annonsen din promotert i feeden til personer som har vist interesse for lignende ting 🎯

Toppen av listen:

• Plasser annonsen øverst i søkeresultatene og "nylige" fanen 🔝​

Ønsker du å se hvor populær annonsen din er? Klikk deg inn via profilen din. Promoterte annonser vises et begrenset antall ganger til hver enkelt bruker og du kan ikke selv se egne annonser som promoterte visninger 📊

Hvis du opplever at produktet ditt får færre visninger og mindre engasjement enn forventet, sjekk vår fotoguide for tips om å ta de beste bildene av det du selger. Følger du disse tipsene, kan dette øke oppmerksomheten for produktet ditt 📸💖

Tips: Som Tise Member får du et antall "Øverst på listen" og "Betalte plasseringer" hver måned. Kostnadene knyttet til promotering av annonser presenteres i appen på bakgrunn av ønsket promoteringsvalg og varighet💡✨