How do I upload documents to approve my payment information?
How do I upload documents to approve my payment information?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vår betalningsleverantör Stripe som hanterar information och betalningarna i Tise är enligt lag skyldig att slutföra det som kallas en KYC-undersökning (Know Your Customer) för varje användare som registrerar sig i appen. Detta inkluderar att fylla i identitetsverifiering för användaren av ett Stripe-konto (konto för att ta emot betalningar via Safe Payment).

Om vår betalningsleverantör Stripe inte kan verifiera din identitet automatiskt kan vi behöva ytterligare dokumentation för att verifiera ditt konto.

Om du är under 18 år eller inte har nödvändiga dokument kan du registrera ditt konto via en vårdnadshavare (exempelvis en förälder).

Om den information som registreras på dig idag är ofullständig kan du registrera eller ändra den här. Du kan också göra detta direkt under ”inställningar” i appen.

Godkända identitetshandlingar:
- Pass
- Körkort
- Nationellt ID-kort - skanningar av fram- och baksida krävs
- Personbevis
- ID-kort (Swedish Standards Institute (SIS) approved ID cards)

Godkända dokument för hemadress:
- Nationellt ID-kort - skanningar av fram- och baksida krävs
- Hushållsräkning
- Bankkontoutdrag
- Myndighetsdokument
- Uppehållstillståndskort

Oacceptabla dokumenttyper
- Hyresavtal
- Försäkringsfaktura
- Telefon- / mobilräkning

Dokumenten måste också uppfylla följande krav:
- Dokumenten måste laddas upp i fullfärg
- ID får inte ha redigerats eller ändrats efteråt
- Bilden måste vara tydlig, med alla kanter inkluderade
- Bilden måste vara mindre än 10 MB stor
- Bilden måste vara mindre än 8000 pixlar i alla riktningar
- Dokument kan laddas upp i .png, .jpg och pdf-format
- Dokumenten måste vara tydliga och tillräckligt stora för att kunna läsas
- Kopior av identitetshandlingar är inte acceptabla
- Dokumenten måste vara giltiga och inte upphört att gälla (adressdokument får inte vara äldre än 6 månader)