Hur skapar jag listor?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. När du är i en vald annons kan du trycka på plustecknet (+) för att lägga till den aktuella annonsen i en lista.

2. Om du inte har några listor sedan tidigare kan du trycka på plustecknet till höger inne på listans sida för att skapa en ny lista.

3. Du kan dela och redigera din lista genom att trycka på de tre punkterna uppe till höger när du är i en vald lista.

4. Om du snabbt vill hitta din lista senare kan du trycka på listikonen i din profil.