Säkerhet och tillit
Hur rapporterar jag en annons?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du upplever en oönskad situation med en användare på Tise som bryter mot de allmänna riktlinjerna på Tise kan du rapportera användaren direkt i appen.

För att rapportera en användare går du till deras profil och trycker på de tre punkterna uppe i det högra hörnet. Tryck sedan på “anmäl”. Du kommer då att få ett svar till din registrerade e-postadress på Tise för vidare uppföljning.

Om användaren är avstängd från Tise kan du kontakta Konsumentsäkerhet här.