Gå til hovedinnhold
Alle samlingerMin bruker
Hva er Cash Store & Tise Cash?
Oppdatert over en uke siden

Cash Store ♻️

Vi laget Cash Store for å belønne de som velger gjenbruk og for å hjelpe aktører med å dele sine bærekraftige initiativ.

• Bli kjent med nye produkter

• Få prøveperioder på streaming

• Få gratis eller billigere pris på tjenester, forbruksvarer eller mer bærekraftige alternativer

• Vinn gavekort og andre premier

• Tjen Tise Cash på å svare på engasjerende innhold

Tise Cash

Tise Cash er vår grønne valuta. Når du er aktiv på Tise får du Tise Cash som belønning. Jo mer du er aktiv, jo mer Tise Cash får du. Du kan også tjene Tise Cash ved å ta quizer eller stemme i Cash Store.

Du kan bruke Tise Cash for å få tilgang til gode tilbud i Cash Store, og det er mange måter å tjene Tise Cash på 💚

Hvor finner jeg Tise Cash?

For å se opptjente Tise Cash, trykker du på "Cash Store" på profilen din 🌱

Antall Tise Cash synker ved å bruke dem som betaling for å kjøpe tilbud i Cash Store og/eller ved å slette annonser du har tjent Tise Cash fra.