Frakt
Ofte stilte spørsmål - Instabox
Oppdatert over en uke siden

Her kan du finne ofte stilte spørsmål og svar knyttet til Instabox 📦

Hvis du har spørsmål knyttet til en forsendelse, blir du direkte henvist til Instabox hjelpesenter.

• Hvordan bestiller jeg frakt med Instabox? 📬
    Når du aksepterer et tilbud på Tise, mottar du en lenke til Instabox i chatten din. Hvis du ikke ser den, avslutt og gå inn i chatten igjen. Klikk på lenken for detaljer og for å bestille en luke, som du har 60 minutter på å gjøre. Kontakt kundestøtte hvis du opplever problemer.

• Instabox-bestillingen har mange inndatafelt og valg, hva gjør jeg? ✍🏼
    Instabox sitt bestillingsskjema inkluderer flere felt og valg. Du finner instruksjoner om hvordan du pakker varen din, og du blir bedt om pakkens dimensjoner. Du trenger ikke endre disse dimensjonene; de kommer fra din Tise-annonse. Du kan endre leveringsstedet om nødvendig.

• Hva skjer når jeg bestiller en luke?
    Når du bestiller en luke gjennom Instabox, vil du motta en SMS med en PIN-kode. Besøk skapet, skriv inn koden, og en luke åpnes for deg å plassere pakken din.

• Maksimum dimensjoner for en Instabox liten pakke er 59 x 16 x 9 cm - hva gjør jeg hvis luka jeg får er for liten til å sende fra? 📦
    Forsikre deg om at pakken passer innenfor de maksimale dimensjonene, spesielt for "små" pakker. Bekreft dimensjonene i Tise for å unngå problemer. Hvis det er en størrelsesmismatch, kontakt Instabox kundestøtte for å tilbakestille og bestille en ny luke, med en ekstra kostnad for større størrelser.

• Får jeg en kvittering for levering, hvordan vet jeg at den er på vei? 📲
    Instabox vil holde deg oppdatert via SMS. Du vil motta varsler for skapplassering, henting, forsendelsesstatus og levering til mottakerens valgte skapsted.

• Hva skjer hvis jeg glemte å skrive koden på forsendelsen? 🏷
    Selv om det anbefales å skrive pakkekoden på forsendelsen, kan Instabox likevel identifisere pakken din uten den, takket være tildelingen til en bestemt luke.

• Må jeg legge inn mottakerens adresse eller personopplysninger et sted?
    Hvis du bruker Tises betalingsløsning, mottar Instabox automatisk opplysninger om avsender og mottaker. Forsikre deg om at telefonnummeret ditt er riktig registrert for å motta viktig informasjon om sending og levering.

• Hvor lang tid tar leveringen av forsendelser?
    Forvent en leveringstid på 2-4 arbeidsdager, selv om noen ruter kan ta opptil 5 dager.

• Hva gjør jeg når jeg må avbestille forsendelsen?
    Bud er knyttet til sendingkoder og vil automatisk bli avbestilt hvis pakkene ikke blir hentet eller sendt av fraktselskapet innen fristen. ⏰

• Hvordan kan jeg velge en annen fraktmetode? 💭
    For øyeblikket kan kun kjøpere velge fraktmetoden når de byr. Hvis den valgte fraktmetoden ikke støttes, gi beskjed til kjøperen og be dem om å legge inn et nytt bud med den fraktmetoden du foretrekker! 🛒📦

• Hvordan kan jeg endre Instabox-skapet? 📭
    Bare trykk på lenken i tekstmeldingen fra Instabox for å endre hvor du henter ut pakken din. Du har muligheten til å gjøre dette helt fram til pakken din er hentet av budet.