Gå til hovedinnhold
Alle samlingerMin bruker
Verifisering av identitet

Denne guiden vil ta deg gjennom prosessen for å verifisere identiteten din, trinn for trinn

Oppdatert over en uke siden

Hvorfor må jeg verifisere brukeren min på Tise? 💭

Verifiseringsprosessen er en prosedyre vi har for å sikre din trygghet på Tise. I våre vilkår forbeholder vi oss også retten til å kreve identitetsautentisering.

Hvordan vet jeg når jeg må verifisere brukeren min? 🌱

Når chat-funksjonen er deaktivert på Tise, må du verifisere kontoen din. Se etter denne meldingen nederst i chatene dine.

Velg fortsett til verifisering for å fortsette med verifiseringsprosessen.

Hva er alternativene mine når jeg skal verifisere kontoen min?

Du får to alternativer for å verifisere kontoen; BankID eller manuelt.

Digital verifisering

Vi oppfordrer brukere til å verifisere seg digitalt, da dette er den raskeste og enkleste måten. Avhengig av landet ditt, kan du bruke BankID, mitID eller finsk digital ID for øyeblikkelig verifisering og aktivering av chat.

Manuell verifisering

💡Merk: manuell verifisering kan ta opptil en uke. Vår supportteam er klare til å hjelpe med eventuelle spørsmål

Hvis digital verifisering ikke er mulig, kan du velge å verifisere kontoen manuelt. Da får du en melding fra oss med instruksjoner.

For at kontoen din skal bli verifisert, må du sørge for følgende:

1. Profilen din er registrert med ditt offisielle navn.

2. Telefonnummeret ditt er registrert på profilen din, og du har verifisert det via SMS.

Deretter vil du bli bedt om å sende oss et bilde av gyldig ID (pass, førerkort eller ID-kort). Når du er verifisert, vil vi slette bildet fra systemene våre.