Sälja på Tise
När får jag mina pengar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

💰💸 Tise-utbetalningar: Vad du behöver veta! 💸💰

Efter att en försändelse har skickats tar det vanligtvis 5-10 arbetsdagar innan pengarna dyker upp på ditt konto. Om du har tur kan de komma ännu snabbare! 💨

Om du funderar på en betalning:

🔍 Kontrollera din utbetalningsinformation: Om du känner att det tar längre tid än förväntat och du ännu inte ser pengarna på ditt konto, är det en bra idé att dubbelkolla din utbetalningsinformation. Du hittar denna pärla i dina inställningar. 💼

🗓️ Förväntat utbetalningsdatum: Du bör kunna kontrollera när du kan förvänta dig dina pengar i dina inställningar. Om det förväntade utbetalningsdatumet infaller på en helgdag kommer betalningen att försökas igen nästa arbetsdag. Och när flera försäljningar går igenom samtidigt kan du få en fin sammanställd utbetalning! 💸

📆 Datumförseningar: Datumet du ser i appen är den senaste uppdaterade informationen vi får från vår betalningsleverantör. Ibland kan bankdatumet skilja sig något från det som visas på Tise. Men oroa dig inte! Vanligtvis är skillnaden inte mer än en eller två dagar. 🗓️

🏦 Märkta transaktioner: När pengarna rullar in på ditt konto från Tise, är de ofta märkta med namn som "Saxo Payments A/S," "TISE ****** (annonskod)," "STRIPE," "STRIPE TRANSFER," "Banking Circle Denmark" eller "The Currency Cloud Ltd."