Hur återställer jag mitt lösenord?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna logga in på ditt konto behöver du åtkomst till e-postkontot som är registrerat i din användare på Tise.

Om du inte har tillgång till e-postadressen/eller om den stavades fel under registreringen har vi tyvärr inte möjlighet att återge åtkomst till kontot.

Vi förstår att detta kan vara frustrerande, men denna policy är avsedd att säkerställa att Tise-konton inte hamnar i fel händer.

Följ dessa steg för att logga in på din användare manuellt:

1. Besök https://tise.com/forgot och ange e-postadressen som är kopplad till användaren som du vill logga in på.
2. Öppna det mottagna e-postmeddelandet med instruktioner om hur du återställer lösenordet på din Tise-användare.
3. Öppna appen och logga in med e-postadressen och det nya lösenordet under "logga in med e-post”.